Novice

PREIMENOVALI SMO SE IZ NATON D.O.O. V PROHUMAN D.O.O.

Kadrovska agencija Naton d.o.o. se je po več kot tridesetih letih preimenovala v kadrovsko agencijo Prohuman. Postajamo ena izmed največjih skupin za agencijsko delo v regiji. Spajamo lokalno znanje in ga prenašamo navzen. Enako velja tudi za tujino, kjer črpamo izkušnje in storitve iz osmih trgov v Evropi.

Preberi več →

NATON PRIDOBIL BONITETNO OCENO ODLIČNOSTI A

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Preberi več →

ZAPOSLOVANJE IZ SLOVENIJE IN TUJINE V ČASU GOSPODARSKE RASTI

V Sloveniji delodajalci v zadnjem obdobju občutimo spremembe na trgu delovne sile, gospodarska rast rezultira v primankljaju kandidatov za prosta delovna mesta. Aktualne statistične podatke vezano na stanje na trgu delovne sile je posredovala mag. Vlasta Stojak, Svetnica na Centralni službi ZRSZ...

Preberi več →
KAKO ZAGOTOVITI DOBRE KADRE?

KAKO ZAGOTOVITI DOBRE KADRE?

Slovensko gospodarstvo je zadnja leta v dobri kondiciji, kar pa težko ugotovimo za trg dela, saj podjetja vedno težje dobijo ustrezne kadre. Primanjkuje zlasti tehničnih, kot so CNC operaterji, strojni in razvojni inženirji, varilci, električarji, kadrov z ročnimi spretnostmi, tudi podjetja v turizmu težko najdejo delavce doma.

Preberi več →
Svojo telefonsko številko ste uspešno posredovali.
Pričakujte naš klic v naslednjih 20 minutah. V kolikor ste klic oddali med vikendom, vas pokličemo v ponedeljek zjutraj.