Novice

PREIMENOVALI SMO SE IZ NATON D.O.O. V PROHUMAN D.O.O.

Poletno vreme se počasi poslavlja, tako smo v četrtek, 16.9.2021, v okviru zaključka poletne nagradne igre podjetja Naton d.o.o., izvedli žreb nagrajencev.
 
Direktor agencije Naton, Brane Parazajda, je izžrebal prejemnika glavne nagrade. Največ sreče je imela Šemsa Borić, ki ji bo agencija za zaposlovanje Naton d.o.o. podarila pametni telefon Iphone 12.
Med sodelujočimi v nagradni igri smo izžrebali še 5x3 urno vstopnico za dve osebi za kopanje v Atlantisu in 10x bon v vrednosti 20 eur za jedi z žara v gostilni Das ist Walter.
 
Triurno vstopnico za dve osebi za kopanje v Atlantisu prejmejo:
- Helena Božnar,
- Fatlum Krasniqi,
- Klara Leskovec,
- Maruša Trobec,
- Vanesa Jordanova Cvetezhar.
 
Bon v vrednosti 20 eur za jedi z žara v gostilni Das ist Walter pa dobijo:
- Klavdija Began,
- Milenko Mihajlović,
- Diana Kostovska,
- Shewan Ranya,
- Svit Pestotnik Stres,
- Suzana Djurić,
- Kaja Kalan,
- Tanja Broder,
- Tina Prešeren,
- Mojca Pivk.
 
Nagrajenci bodo obvestilo o prejemu nagrade prejeli tudi na elektronsko pošto. Vabimo vas, da nas v zvezi s prevzemom nagrad, v roku petih delovnih dni od obvestila o prejemu nagrade, kontaktirate na 041318598.
 
Vsem, ki ste se v okviru nagradne igre vpisali v Natonovo bazo iskalcev zaposlitve se lepo zahvaljujemo in vas vabimo, da še naprej spremljate naše objave na natonhr.com in www.facebook.com/natonhrslovenia.
 
EKIPA NATON D.O.O.


Svojo telefonsko številko ste uspešno posredovali.
Pričakujte naš klic v naslednjih 20 minutah. V kolikor ste klic oddali med vikendom, vas pokličemo v ponedeljek zjutraj.